Koolmijnlaan 251-255, 3580 Beringen

Appartement Te Koop in Beringen

6% BTW mogelijk (indien u als koper aan de voorwaarden voldoet)

23 BEN-APPARTEMENTEN MET 2 SLK + RUIME TERRASSEN IN HARTJE BERINGEN

In het bloeiende centrum van Beringen-Mijn, langs de bruisende Koolmijnlaan, vinden we dit prachtige nieuwbouwproject terug. Met de be-MINE op een steenworp en de oprit naar E313, die op enkele minuten verwijderd is, kan u hier genieten van een toplocatie. Bovendien heb jij tal van sport & recreactiemogelijkheden in de groene omgeving van de Mijnterril.

De bouw van dit knappe nieuwbouwproject "Residentie Pompier" zal starten eind dit jaar. Men bouwt hier 23 kwaliteitsvol afgewerkte appartementen met op het gelijkvloers enkele ruime handelspanden. De oplevering wordt voorzien begin 2024. De 2 gemeenschappelijke inkomhallen zijn voorzien van lift en trap tot in de kelderverdieping en ieder appartement beschikt over zijn eigen ruim privaat terras. Alle wooneenheden worden volgens de moderne interieurtrends afgewerkt. Als koper kan je zelf de keuken, badkamer, vloeren en deuren kiezen, zodat je appartement volledig bij jou past. Dankzij de grote glaspartijen geniet je van een prachtige natuurlijke lichtinval en een bevrijdend gevoel van ruimte. Aan comfort zal het u hier dus niet ontbreken. De appartementen zijn allemaal voorzien van 2 slaapkamers hebben telkens netto woonoppervlakten tussen 83 en 112 m2 en een betegeld terras tussen 10 en 21 m2! !

De ondergrondse autostaanplaats en de berging moeten verplicht bij aangekocht worden. Deze bedraagt 18.000 euro excl. BTW. Denkt u aan een waardevolle investering? Deze appartementen lenen zich perfect tot rendabele opbrengsteigendommen! Of bent u op zoek naar een instapklaar appartement op een rustige en comfortabele locatie? Dan bent u hiervoor ook aan het juiste adres! Ontvangt u graag meer info of legt u graag een bezichtiging vast? Contacteer ons vrijblijvend op het nummer 011 30 50 50.

Menu