Havenlaan 132, 3582 Beringen

Appartement Te Koop in Beringen

€176.000

Rustig gelegen duplex-appartement, op een boogscheut verwijderd van het centrum van Beringen, BE-mine, de “Mijnterril”, openbaar vervoer en dergelijke meer.
Het duplex-appartement beschikt over een privatieve garage met berging en een privatieve tuin (137m²). Tevens bevindt het appartement zich in een duo-woning, waardoor er geen gemeenschappelijke kosten van toepassing zijn!
Op het gelijkvloers beschikt het duplex-appartement over een eigen berging en een privatieve inkomhal dat ons leidt naar de eerste verdieping van het appartement.
Op de eerste verdieping bevindt zich een vestiaire, een leefruimte opgedeeld in een zit- en eetgedeelte, een ingerichte keuken en een badkamer met toilet. De leefruimte beschikt over voldoende lichtinval en is circa 38m² groot. Dankzij de grootte van de leefruimte bestaat hier de mogelijkheid om een extra (slaap)kamer bij te maken. De keuken is uitgerust met een elektrisch fornuis, een microgolfoven, een frigo en voldoende opbergkasten.
Op de eerste verdieping beschikt het appartement over één grote slaapkamer en een ruime bergplaats. Ook hier bestaat de mogelijkheid om een extra (slaap)kamer te creëren.
Buiten een garage, een privatieve tuin en diverse bergingen beschikt het duplex-appartement over voldoende staanplaatsen voor het gebouw.
Extra troeven:
-Vernieuwde ramen aan de voorzijde
-Privatieve tuin om in te genieten met het gehele gezin
-Privatieve garage met 2 bergingen
Indien u meer informatie wenst of een bezichtiging ter plaatsen, aarzel niet en contacteer ons gerust op het nummer: 011/57.23.16.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

630 kWh/m2

Pand Referentie

FNM234ZZ7RBR

0 m2

92 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

23 Dec 2022€176.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nog niet aangevraagd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu