Kromstraat 1, 9120 Beveren

Appartement Te Koop in Beveren

€267.500

Oplevering voorjaar 2023, afwerking naar keuze! Reeds 95% verkocht!

Beveren-Waas
Groen NEST dichtbij het centrum

Stijlvol nieuwbouwproject NEST is ideaal voor wie houdt van natuur en licht. De 26 prachtige appartementen baden in het groen en dankzij de zuidoriëntatie ook in het licht.

Rustige en groene kijk
Wil je genieten van een weids uitzicht op de velden? Kies dan voor deze gegarandeerde open ruimte, die je vanuit elk appartement ziet! Ook de gezellige landschapstuin en groendaken zorgen het hele jaar door voor een zalig gevoel. In deze zonnige leefruimtes mét riant terras waan je je koning(in) te rijk!

Hoog wooncomfort
Voor elk appartement is een ruim afwerkingsbudget gerekend en beschik je over een hoog wooncomfort. Een standaard warmtepomp met vloerverwarming, doorgedreven ventilatie en isolatie maken de appartementen bijna-energieneutraal. Bovendien ontvang je als koper de eerste vijf jaar een korting op de onroerende voorheffing.

Wandelen naar het centrum
De 26 appartementen liggen in de natuurrijke rand rond het centrum. Je wandelt of fietst zo gemakkelijk naar de winkels, de sporthal en het zwembad. NEST is dus perfect als je rustig wil wonen, en toch af en toe de meer bruisende Beverse kern wil opzoeken.

Appartement 0.8
Inkomhal met apart toilet en vestiaire, ruime bergruimte, badkamer, slaapkamer, zonnige leefruimte met open keuken en aanpalend zuid gericht terras.

Het project wordt in het voorjaar 2023 opgeleverd. De koper heeft nog inspraak in de eind afwerking (keuken, sanitair, vloeren, binnendeuren etc.).

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

NMTI85LBVGLF

93 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

18 Dec 2022€267.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet van toepassing

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu