Verlatdreef 9-301, 9120 Beveren

Appartement Te Koop in Beveren

€275.000

Kijk je uit naar een nieuwe woonst of opbrengsteigendom in Beveren? Bekijk dan zeker dit appartement!

Rustig gelegen maar toch vlakbij het centrum en het mooie park Cortewalle, heeft dit appartement veel te bieden. De goede ligging, 2 ruime terrassen en de bijhorende garage zijn slechts enkele van de vele troeven. De uitzonderlijk lage EPC-score (85kWh/m²) én conforme elektriciteit maken het extra interessant!

Indeling:
- GLV: de inpandigegarage (27m²) uitgerust met automatische poort is voorzien van elektriciteit en lavabo. De garage is verplicht mee aan te kopen aan €20.000. Verder bevindt zich hier de gemeenschappelijke inkomhal die steeds goed wordt onderhouden.
- 3deV: via de lift komen we bij het appartement. We treden binnen in de inkomhal (6m²) met apart toilet. De ruime en lichtrijke woonkamer (36m²) geeft uit op de volledig uitgeruste open keuken (11m²). Hier hebben we toegang tot het eerste terras (10m²) dat zuidwest gericht is. Aan de andere kant van het appartement bevinden zich de badkamer (6m²) en de praktische dressing (7m²) met ingemaakte kasten. Verder zijn er de 2 slaapkamers (15-10m²). Beide kamers bieden toegang tot het 2de terras (8m²). Ook is er nog de berging (3m²) met aansluiting voor was- en droogmachine.

Dit appartement heeft een uitzonderlijk lage EPC-score van 85kWh/m² (label A) en voldoet dus reeds aan de normen van 2050.

Benieuwd om dit appartement zelf te komen ontdekken? Maak dan snel een afspraak met jouw ERA-makelaar voor een persoonlijke rondleiding.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

85 kWh/m2

Pand Referentie

XMBLUP4GQT0X

4683 m2

118 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€275.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu