Grote Markt 16, 9120 Beveren

Appartement Te Koop in Beveren

Bent u op zoek naar een appartement om zelf te bewonen en heeft u geen andere eigendom of bent u van plan deze te verkopen? Dan kan u genieten van 6*%-btw op de constructiewaarde i.p.v. 21% bij aankoop van een nieuwbouwappartement. (* onder voorbehoud aan het voldoen van de voorwaarden en het akkoord van de 6% BTW maatregel).
Residentie Piazza II bestaat uit 3 zeer ruime hoekappartementen met zicht op de Grote Markt en in de Vrasenestraat, waarvan nu het laatste appartement te koop staat, door de bewoonbare oppervlakte van 159 m² is dit meer dan exclusief op deze locatie!
Het hoekappartement op de tweede verdieping is als volgt ingedeeld: een zeer ruime woonkamer met open keuken (ingericht met MIELE toestellen en composiet werkblad (incl. eiland)), ZUID georiënteerd terras aan de kant van de Markt, een 2de terras aan de keuken, een grote berging, een inkomhal/nachthal, een apart toilet met handwasser, de douchekamer, 2 slaapkamers en de masterbedroom met een badkamer (met dubbele lavabo, toilet, bad en douche) en ruimte voor een dressing. Verder wordt het appartement luxueus en met uiterst kwalitatieve materialen afgewerkt.
In de kelderverdieping bevindt zich een ruime parkeergarage met staanplaatsen en de voorziene kelderbergingen (de kelderberging is incl. de prijs van het appartement).

Bekijk zeker ook het filmpje via "virtueel bezoek"!
Voor meer informatie, aarzel niet ons te contacteren via 03 344 77 44 of info@homevast.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

RZZQSCFFAL54

159 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

18 Feb 2022--

11 Feb 2022€49.500.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu