Glazenleeuwstraat 164-201, 9120 Beveren

Appartement Te Koop in Beveren

Op zoek naar een prachtig nieuwbouwappartement met drie slaapkamers en garagebox op wandelafstand van het centrum van Beveren? Dan is deze parel vast iets voor u!

Dit luxueus duplex-appartement met 2 terrassen en een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 161 m² is gelegen op de tweede en derde verdieping van Residentie 't Zille in Beveren.

Op de tweede verdieping voorziet het appartement een inkomhal, berging, apart toilet met handenwasser, kwalitatief afgewerkte keuken (volledig stijlvol ingericht met keramisch werkblad en spatwand (in Dekton), zwarte onderbouwspoelbak, vaatwasmachine (Miele) met besteklade, combi-oven (Miele), heteluchtoven (Miele), 3-pitsgasvuur (PITT), onderbouwdampkap (Novy), dubbele koelkast (Miele) waarvan 1 met diepvriesvak, stopcontacten in eiland), de gezellige lichtrijke living met TV-wand, gashaard en een bureauruimte met inbouwkasten en wijnkoeler.

De derde verdieping geeft plaats aan de eerste slaapkamer (met douche, make-uptafel en lavabo) met aansluitende dressing (mogelijkheid tot 3e slaapkamer), een tweede slaapkamer met inloopdressing en een ruime badkamer (luxueus ingericht met inloopdouche, elektrische wandradiator, wastafel met grote lavabo en hangtoilet), de nachthal en een aparte wasplaats (met voorziening voor wasmachine en droogkast) en inbouwkasten.

Het appartement beschikt bovendien over een garagebox in de ondergrondse garage en een dubbele kelderberging.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid om nog een extra dubbele garagebox (40 000 euro) + autostaanplaats (12 500 euro) aan te kopen.

De voornaamste troeven van dit appartement zijn: de centrale ligging, tot in de puntjes afgewerkt met kwalitatieve materialen en inbouwkasten (schrijnwerk op maat door Wooden Heart), aanwezigheid van 2 terrassen, ventilatie type D, vloerverwarming, ...

Wenst u een bezoek te brengen aan dit uniek appartement? Contacteer ons en plan nu uw bezoek in via info@homevast.be of via telefoonnummer 03 344 77 44.

Menu