Beverststraat 18-2-1, 3740 Bilzen

Appartement Te Koop in Bilzen

€275.000

Ben je op zoek naar een nieuwe thuis? Indien je voldoet aan de voorwaarden, geniet je hier van 6% BTW. Vraag gerust om meer info. We adviseren je graag!

Residentie 't Dorp, een prachtig nieuwbouwproject van 6 appartementen en 2 halfopen woningen in het centrum van Beverst. Appartement 2.1 is gelegen op de tweede verdieping heeft een bewoonbare oppervlakte van 92,2 m². De indeling is als volgt: inkomhal met vestiaire, gastentoilet met handenwasser, twee ruime slaapkamers en badkamer met inloopdouche en lavabomeubel. Open leefruimte met zithoek, eetplaats en goed uitgeruste keuken (naar keuze van de koper). Vanuit de leefruimte heb je toegang tot het terras van 28,70m² met een ideale zuid-west oriëntatie.

Troeven: Ruim aanbod, voor jong en oud. Prachtige architectuur. Hoogwaardige afwerking Toplocatie, in het centrum van Beverst. Energiezuinig < E30. Ben je op zoek naar een nieuwe thuis? Indien je voldoet aan de voorwaarden, geniet je hier van 6% BTW. Vraag gerust om meer info. We adviseren je graag! Het project 't Dorp zal opgericht worden in het centrum van Beverst, recht tegenover de kerk met op wandelafstand een ruim aanbod aan centrumvoorzieningen zoals een kleuter-en lagere school, een voor-en naschoolse kinderopvang, winkels, verschillende horecazaken en meerdere toeristische bezienswaardigheden. Deze strategische locatie is eveneens een prima uitvalsbasis tussen de centrumsteden Hasselt en Maastricht.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

3SCTRKLDYRP2

92 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

26 Dec 2022€275.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu