Leopoldhelling 4, 8370 Blankenberge

Appartement in Blankenberge

€185.000

Dit charmante appartement op de 5de verdieping met magnifiek zicht is gelegen op de Franchommelaan, vlakbij winkels, het openbaar vervoer, verschillende handelszaken en de jachthaven. Dit maakt van het instapklare appartement met een bewoonbare oppervlakte van 58 m² een absolute uitblinker.
U komt het appartement binnen in een ruime inkomhal met vestiairekast, die u toegang verleent tot de lichtrijke woonkamer en de geïnstalleerde keuken die uitgerust is met een elektrische oven, keramische kookplaat, koelkast, spoelbak en dampkamp en is tevens voorzien van grote raampartijen en en terrassen voor- en achteraan. Verder is het appartement voorzien van een ruime slaapkamer die ook toegang geeft tot het terras en badkamer uitgerust met een ligbad met douchemogelijkheid, een toilet, grote lavabo en voldoende kastruimte.
Deze uitblinker is voorzien van dubbele beglazing met houten raamwerk, elektrische centrale verwarming en een zuidgericht terras. Als extra troef beschikt het appartement over een gemeenschappelijke fietsenberging in de kelder van het gebouw.
Dit appartement beschikt over een vergunning voor vakantieverhuur.
De meubels worden niet mee verkocht.
Aarzel niet langer en leg onmiddellijk uw bezoek vast!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

435 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€741

Pand Referentie

4GOC9-QCTF5Z

58 m2

1 Slaapkamers

Vraagprijzen

18 Apr 2022€185.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu