Sergeant de Bruynestraat 30, 8370 Blankenberge

Appartement in Blankenberge

€185.000

Dit prachtig gerenoveerde appartement situeert zich uiterst centraal in Blankenberge. Dit op een wandelafstand van de diverse handelszaken, de horeca, de haven en het strand. Het appartement begeeft zich op de eerste etage in het gebouw en wordt bereikt via de trappenhal.
We komen het appartement binnen via de lichtrijke woonkamer waar de renovaties meteen kenbaar worden gemaakt. Het appartement geniet van dubbele beglazing in PVC raamwerk, de elektrische installaties werden vernieuwd en conform de wetgeving gesteld. Ook werd het appartementsgebouw reeds van de benodigde dakisolatie voorzien.
Via deze woonkamer wandelen we de ruime, nieuwe keuken binnen die uitgerust werd met een gaskookplaat met dampkap, een koelkast met vriesvak, combi oven, spoelbak en vaatwasser. Verder treffen we in dit appartement nog twee ruime slaapkamers en een badkamer waar een toilet, zitbad en wastafel aanwezig zijn. Ook kan een wasmachine worden aangesloten met de aanwezige installaties.
De nieuwe uitstraling van het appartement maakt deze kanjer perfect als investering, hoofdverblijfplaats of tweede verblijfsadres in de bruisende Blankenbergse badstad. Het appartement wordt gemeubeld aangeboden.
Aarzel niet en leg nu uw afspraak vast!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

142 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€324

Pand Referentie

C5BNPPBAJ2DZ

81 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

09 May 2022€185.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

nee

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu