Vredelaan 110, 8370 Blankenberge

Appartement in Blankenberge

€285.000

In de achtertuin van de Blankenbergse jachthaven, het strand en Zeedijk, treffen we dit recentelijk gerenoveerde appartement aan. Het appartement wordt gemeubeld aangeboden en geniet een frisse en jonge uitstraling. Deze kleinschalige residentie (3 entiteiten) werd volledig gerenoveerd eind 2021 en geniet naast z'n gunstige locatie, een grote hoeveelheid natuurlijk zonlicht door de aanwezigheid van de grote raampartijen.
We betreden deze parel via de inkomhal die ons naar de verschillende ruimtes leidt. De twee ruime slaapkamers werden volledig gescheiden van elkaar om naast comfort ook een voldoende privacy te kunnen genieten. Naast deze twee kamerruimtes vinden we een handige bergruimte, apart toilet, badkamer en woonkamer met open keuken aan. De meubelen en decoratie zijn afkomstig van de stijlvolle interieurwinkel 'De Houten Kruik' met vestiging te Knokke- Heist. Deze meubelen worden optioneel verkocht aan een verder te bepalen meerprijs.
Verder werd deze gelijkvloersverdieping voorzien van hoogrendementsbeglazing met bijhorende, op maat gemaakte raamdecoratie. Als extra troef kan U als eigenaar gebruik maken van een handige bergruimte op kelderniveau. Het privatieve terras aan de voorzijde van de Residentie is de kers op de taart.
Bent U op zoek naar een vaste verblijfplaats, verhuurappartement of prachitg tweede verblijfsadres? Aarzel dan niet langer en neem alvast even contact op!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

143 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€694

Pand Referentie

1YA9QEAM9ORD

78 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

05 Sep 2022€285.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu