Vissersstraat 10-12-001, 8370 Blankenberge

Appartement Te Koop in Blankenberge

€264.000

In Blankenberge wordt volop gebouwd aan de Residentie Sainte Marie in de Vissersstraat, die al meer dan honderd jaar het decor is van het bruisend toerisme in Blankenberge. In het kloppende hart van de stad bevond zich op deze site decennialang een druk bezochte beenhouwerij. Vroeger kwamen mensen van overal voor de lokale delicatessen en binnenkort zal je hier kunnen genieten van een nieuw en kleinschalige project met slechts 6 appartementen.

Voor wie graag wil wonen in een mooi en eigentijds gebouw op een centrale ligging is dit een uitgelezen kans. De ontwikkelaar staat garant voor een verzorgde afwerking met kwaliteitsvolle materialen en standaard zonnepanelen, vloerverwarming, een mooi ingerichte keuken en badkamer, ruime terrassen en nog zo veel meer.
Residentie Sainte Marie is gelegen in het commerciële hart van Blankenberge op wandelafstand van de zee en het strand, de jachthaven en alle leuke troeven die deze bruisende stad te bieden heeft.

Gelijkvloers: appartement 1 - 00.01 - 98,94m2:
Inkomhal met vestiaire - aparte toiletruimte - ruime slaapkamer - badkamer met inloopdouche, badkamermeubel met dubbele wastafel - vuilnisberging - ruime berging met aansluiting was/droog, CV-ketel en ventilatie - leefruimte met keuken en zicht op terras en tuin - tuinzone met ruim leefterras en gezellig stadstuintje (groenaanleg ten laste vd koper)

AANKOOP MOGELIJK AAN 6% BTW

Meer info op: www.stijnvoet.be

Maak vrijblijvend een afspraak voor verdere info: m. 0497 977 056

Menu