Wijtschatestraat 3, 8370 Blankenberge

Appartement Te Koop in Blankenberge

€275.000

In de Wijtschatestraat treft men dit recent instapklaar appartement met twee slaapkamers. Het appartement bevindt zich in een recent gebouw die voorzien werd van een lift. Het appartement situeert zich op een wandelafstand van het centrum, in een residentiële wijk en kijkt uit op een pleintje. Verder ligt het eigendom op een boogscheut van de jachthaven, winkels, horeca, openbaar vervoer en strand.









Men stapt het het appartement via de ruime inkomhal die toegang verleent naar de verschillende kamerruimtes. Op het einde van de hal, treft men een ruime woonkamer die een mooi terras aanbiedt en door de aanwezigheid van de grote raampartijen een grote hoeveelheid zonlicht geniet. Ook het uitzicht vanop voorgenoemd terras wordt verfraaid door de aanwezigheid van het kleine grasplein die voor het appartementsgebouw gelegen is. De woonkamer wordt verder gekarakteriseerd door de aanwezigheid van de grote, open keuken die naast zijn grootte ook een hedendaagse uitrusting geniet. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, spoelbak, dampkap en koelkast en aansluiting voor vaatwasser. Naast de keuken is er een handige berging voorzien, uitgerust met aansluiting voor wasmachine en droogkast.









Het appartement beschikt over 2 grote slaapkamers die beiden voorzien zijn van een distributie-aansluiting. In de badkamer treffen we een wastafel en douchecabine. Tot slot is er een afzonderlijk gastentoilet.









Deze topper werd volledig voorzien van dubbele beglazing in PVC raamwerken en wordt verwarmd via CV op aardgas (individueel). Verder werden de elektrische installaties conform gekeurd en geniet deze buitenkans van een gunstige EPC waarde van slechts 65 kWh/ m² jaar!!!









Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag









Aarzel niet en leg nu uw bezoek vast!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

65 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€851

Pand Referentie

5EGHOCZ6LTB5

82 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

26 Dec 2022€275.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

nee

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu