Vanderstichelenstraat 43, 8370 Blankenberge

Appartement Te Koop in Blankenberge

€249.000

Dit ruime duplex appartement is centraal gelegen op een boogscheut van de jachthaven, het strand, de markt, verschillende handelszaken, onderwijsinstellingen en het openbaar vervoer.









Via de gemeenschappelijke inkomhal worden we verder doorgeleid naar een ruime berging waar we naast opslagmogelijkheid, de was aansluiting treffen. Deze berging staat in rechtstreekse verbinding met de privatieve koer die tevens ook grenst aan de eerste slaapkamer van de duplex. Deze gelijkvloers verdieping kent verder een eerste, uitgeruste douchekamer met lavabo en apart toilet.









De eerste verdieping van deze topper kan worden bereikt via de gemeenschappelijke hal aan de inkom, of door gebruik te maken van de inwendige trap die U verder leidt naar de nachthal. Op deze bovenste verdieping treffen we een uiterst aangename woonkamer, voorzien van een moderne, geëquipeerde keuken. Ook vinden we hier een tweede slaapkamer terug die in rechtstreekse verbinding staat met het tweede terras (op niveau). Ook is op deze etage een tweede, verzorgde badkamer aanwezig. Ditmaal vinden we er een ligbad, lavabo en afzonderlijk toilet terug.









Dit prachtige appartement wordt verwarmd via centrale verwarming op aardgas. Bovendien is de elektriciteit conform gekeurd en beschikt de woning over dubbele beglazing in PVC schrijnwerk.









Bent u op zoek naar een investering, tweede verblijfplaats of een vaste verblijfplaats?









Aarzel niet en leg onmiddellijk uw bezoek vast voor deze TOPPER!









Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

198 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€902

Pand Referentie

C-1QE4DEE-UJ

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

26 Dec 2022€249.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

nee

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu