Plataandreef 01-0102, 3950 Bocholt

Appartement Te Koop in Bocholt

€326.810

PLUSPUNTEN:
+ bewoonbare oppervlakte: 105m²
+ zonnepanelen
+ BEN-appartement
+ 2 slaapkamers
+ energiezuinig
+ kelderberging
+ privé parking
+ lift aanwezig
+ duplex

ALGEMEEN:
Dit prachtige duplex-appartement is gelegen op de hoek van de Breeërweg en de Plataandreef in Bocholt. Het bevindt zich in een modern gebouw bestaande uit 4 appartementen en een handelsruimte. Het appartement is zeer energiezuinig en er is een lift aanwezig.

Het appartement is gelegen op verdieping +1 en is bereikbaar via een lift of door middel van de gemeenschappelijke trap. De woonkamer vormt één geheel met de zithoek en grenst aan de open keuken en het ruime terras. Het appartement is zeer lichtrijk door de grote raampartijen die hier aanwezig zijn. De keuken beschikt over een ingebouwde koelkast, een heteluchtoven en een elektrische kookplaat. Achter de keuken is een berging aanwezig waar de aansluitingen zijn voorzien voor een wasmachine en droogkast.

Verder zijn er op de eerste verdieping een toilet en een berging voorzien in de inkomhal.

Op de tweede verdieping bevinden zich de twee slaapkamers, de badkamer, een toilet en een berging. De badkamer beschikt over een ruime douche en een dubbele lavabo.

De twee slaapkamers beschikken over hoge plafonds en veel lichtinval.

Tenslotte is het appartement voorzien van een privé kelderberging, een privé bovengrondse parking en een overdekte afgesloten fietsenstalling.

Het appartement is momenteel bemeubeld verhuurd aan correcte huurders die het goed onderhouden zodat u meteen rendement heeft op uw investering. De huurprijs bedraagt momenteel 1.150,00 euro per maand. Wenst u toch zelf het appartement te betrekken kan de huurovereenkomst opgezegd worden mits inachtname van de opzegtermijn.

INDELING:
-1: Kelderberging
+1: Inkomhal, gastentoilet, 2 bergingen, woonkamer, keuken, terras
+2: 2 slaapkamers, badkamer, toilet, berging

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

YRVQWRMMZ7JK

105 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

26 Jul 2022€326.810

19 Jul 2022€272.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu