Dorpsstraat 24-1, 3950 Bocholt

Appartement Te Koop in Bocholt

€398.000

PLUSPUNTEN
+ perceeloppervlakte: 260 m²
+ bewoonbare oppervlakte: 242m²
+ aantal slaapkamers: 4
+ midden in het centrum van Bocholt
+ twee terrassen
+ dressing
+ ingerichte zolderverdieping

ALGEMEEN:
Midden in het centrum van Bocholt is dit prachtige, ruime duplex appartement gelegen. Het balkon aan de voorzijde heeft zicht op de kerktoren en het centrale punt van het gezellige Bocholt.

We betreden het appartement via de ruime inkomhal. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping die bereikbaar is met de trap. De ruime woonkamer is het centrale punt, deze geeft toegang tot de keuken, eetkamer, twee terrassen en de bovenverdieping.

De keuken beschikt over een heteluchtoven, een kookplaat en een afwasmachine. Naast de keuken bevindt zich de wasberging, hier is voldoende kastruimte voorzien en de aansluitingen voor het wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, twee badkamers en een toilet.

De master bedroom beschikt over de nodige luxe met zijn dressing en ruime badkamer. De badkamer beschikt over een dubbele lavabo en een groot hoekbad. De tweede badkamer beschikt tevens over een douche en een dubbele lavabo.

Verder heeft de tweede slaapkamer een ingebouwde kastenwand en beschikken alle kamers over veel lichtinval door de grote raampartijen.

Nog een verdiep hoger bevindt zich de vierde slaapkamer met aanpalend een berging die zou kunnen ingericht worden als dressing. Deze kamer beschikt over een lavabo en ook een mooie lichtinval door de dakvensters.


INDELING:
-1: kelder
+0: inkomhal, berging
+1: vestiaire, woonkamer, eetkamer, keuken, berging, terras, balkon
+2: 3 slaapkamers, 2 badkamers, toilet
+3: slaapkamer, berging

CONTACT:
Heeft u interesse in dit prachtige duplex appartement in het centrum van Bocholt? Contacteer ons dan op +32 89 87 03 67 of mail naar info@immosign-plus.be voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

FINANCIERING:
Opgelet: voor woningen gelegen in België zijn enkel Belgische hypotheken mogelijk. Maak tijdig een afspraak zodat u zich op voorhand kan bevragen over de mogelijkheden.
Kandidaat-kopers die hun financiële plaatje al hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

295 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.199

Pand Referentie

A9TB2J6YTJK6

260 m2

242 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

27 Sep 2022€398.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu