Kerkhofstraat 30-4, 3950 Bocholt

Appartement Te Koop in Bocholt

€238.000

PLUSPUNTEN:
+ bewoonbare oppervlakte: 79 m² (bruto excl. terras)
+ oppervlakte terras: 22 m²
+ 2 slaapkamers
+ ondergrondse parkeerplaats
+ kelderberging
+ zuidgericht terras

ALGEMEEN:
Dit prachtig appartement ligt op de eerste verdieping van residentie De Mouterij. De residentie is gebouwd in 2009 in een tijdloze stijl. Het appartement ligt op de Kerkhofstraat 30 bus 4 in Bocholt op wandelafstand van scholen en winkels.

Het appartement is voorzien van een ruime inkomhal met glazen deur naar de woonkamer die zorgt voor een open gevoel. De leefruimte bestaat uit een eethoek, een zithoek en een half-open keuken en biedt toegang tot het ruim zonneterras. Het terras is tevens voorzien van een zonneluifel.

De keuken is voorzien van alle gemakken waaronder een inductiekookplaat met dampkap, een afwasmachine, een koelkast en een combioven. Grenzend aan de keuken bevindt zich de berging. Deze is ook voorzien van aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Verder beschikt het appartement over een apart toilet en een badkamer met lavabo, badkamermeubel en een luxe douche- en badcombinatie. Bijkomend bevinden zich hier 2 ruime slaapkamers.

Ten slotte heeft het appartement een autostaanplaats in de kelder alsook een kelderberging. Achter het gebouw bevindt zich bezoekersparking.

INDELING:
-1: kelder: autostaanplaats en berging
+1: inkomhal, woonkamer, berging, terras, gang, toilet, badkamer, slaapkamers

CONTACT:
Interesse in deze topper? Contacteer ons voor al uw vragen of voor een vrijblijvende afspraak. Wij staan u steeds enthousiast te woord, tot binnenkort?

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

117 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€695

Pand Referentie

3I267RSHIWS2

79 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

11 Oct 2022€238.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu