Wespelaarsebaan 89-B, 3190 Boortmeerbeek

Appartement Te Koop in Boortmeerbeek

€260.000

Duplex met 3 slaapkamers en afzonderlijke garagebox. Goede verbindingen met privaat en openbaar vervoer door zijn ligging nabij de N26, bushalten en het treinstation. Eveneens een supermarkt is vlakbij. Afzonderlijke elektriciteit- en watermeter. EPC-score : 237 (C). Oppervlakte appartement 2 : ± 156m² (waarvan 73m² onder dakhelling). Het appartement is verhuurd met een geregistreerd huurcontract, meer info hierover te bekomen op het kantoor. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv.

INDELING :
Eerste verdieping :
Inkomhal (trap naar dakverdieping), sas, living, slaapkamer 1, keuken (rvs spoelbak, keramische kookplaat, dampkap, oven, vaatwasmachine, ijskast, aanbouwkasten), berging, badkamer (aansluiting wasmachine, ligbad, wc, lavabo in meubel, aanbouwkast, spiegelkast).

Dakverdieping :
Overloop, slaapkamer 2, slaapkamer 3.

AFMETINGEN :
Verdieping : ± 83m²
Dakverdieping : ± 73m²

DIVERSEN :
Verwarming met directe elektrische kachels. Buitenschrijnwerk in pvc met dubbele beglazing. Rolluiken in pvc met lint. De elektriciteit van het appartement is conform het AREI. Meer informatie over het lopende huurcontract te bekomen op het kantoor.

STEDENBOUWKUNDIG :
Stedenbouwkundige vergunning : ja (bouwvergunning 1979 tot het verbouwen van een woonhuis tot een tweegezinswoning, verbouwen van voorgevel en het oprichten van 3 garages)
Stedenbouwkundige bestemming : woongebied
Dagvaarding en herstelvordering : nee
Voorkooprecht : nee
Verkavelingsvergunning : nee (nvt)
Er zal nog een uitsplitsing gebeuren van het gebouw en garages en een basisakte worden opgemaakt.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

5O4IG-SBMC52

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

31 Mar 2022€260.000

Menu