Leuvensesteenweg 199, 3190 Boortmeerbeek

Appartement Te Koop in Boortmeerbeek

€949.000

Rustieke achterin gelegen villa op perceel van 5039 m²

Via een privatieve oprijlaan bereik je deze prachtige achterin gelegen villa, die gerenoveerd is volgens hedendaagse normen en comfort. De villa heeft een prestigieuze uitstraling die versterkt wordt door de hoge afwerkingsgraad en behoud van authentieke elementen.

Indeling:

Wanneer je de woning betreedt, krijg je onmiddellijk een wauw-gevoel van de majesteuze inkomhal. Deze is meteen een eye-catcher in de woning, en is voorzien van dambord patronen vloer en eiken trap. Vanuit de inkomhal heb je een centrale uitvalsbasis naar de rest van de woning.

De eet- en leefruimte zijn voorzien in L-vorm wat voor een leuke wisselwerking van de ruimtes zorgt. De zithoek, uitgerust met een haardvuur dat voor extra sfeer en gezelligheid zorgt, is ideaal om te ontspannen. Grenzend aan de leefruimte bevindt zich een veranda die als tweede leefruimte gebruikt kan worden, ideaal om van het uitzicht op de tuin te genieten en volledig tot rust te komen. Dit prachtige uitzicht op de tuin heeft u vanuit de volledige woning. Door de talrijke raampartijen worden deze ruimtes door zon overgoten. De moderne en op maat gemaakte keuken is volledig voorzien van toestellen en is bovendien zeer praktisch door de talrijke opbergruimte. Door de grootte van deze ruimte, kan je ook hier gezellig tafelen. Op deze verdieping bevindt zich nog een polyvalente ruimte, die momenteel als bureel is ingericht, met de nodige voorzieningen en aansluitingen waardoor woon-werk perfect gecombineerd kan worden.

Op de eerste verdieping bevindt zich de masterbedroom. Deze ruime suite heeft naast het slaapgedeelte, een ruime dressing alsook een ensuite badkamer met ligbad, regendouche en dubbele lavabo. Voorts zijn er op deze verdieping nog 2 ruime slaapkamers aanwezig, elk voorzien van een wastafel. Tussen deze twee kamers, bevindt zich een doucheruimte.

De woning beschikt over een zolder, die nog naar wens kan worden afgewerkt en ingericht. Daarnaast is de woning volledig onderkelderd wat voor extra bergruimte en polyvalente ruimtes zorgt. Momenteel is er in de kelder ruimte voor een fitness, wijnkelder, wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast, dubbele staanplaats, en tal van stockageruimtes.

Tuin en terras:

Deze riante villa beschikt tevens over een formidabele, zonnige, aangelegde tuin. Deze is voorzien van een zeer ruim terras met overdekte jacuzzi en zwemspa. Er zijn verschillende terrassen aangelegd waardoor je op elk moment van de dag optimaal kan genieten van de rust en gezelligheid van het domein.


Omgeving:

Gesitueerd in een bruisende omgeving en dicht tegen belangrijke invalswegen zoals de E19. Openbaar vervoer op fietsafstand. Deze buurt heeft een waaier aan voorzieningen, zoals kinderopvang, scholen, winkels, supermarkten, speel-, sport- en recreatiefaciliteiten.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

347 kWh/m2

Pand Referentie

ZPBBXFGCR8XZ

5039 m2

270 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

16 Dec 2022€949.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nog niet aangevraagd

Dagvaarding

Nog niet aangevraagd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nog niet aangevraagd

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu