Homsemstraat 43-104, 3891 Borlo

Appartement in Borlo

€269.000

Homsemstraat 43 bus 104In het landelijke Borlo vinden we dit instapklaar appartement terug ter hoogte van Homsemstraat 43/104.
De groene, rustige omgeving biedt tal van leuke fiets- en wandelroutes. Het centrum van Gingelom ligt vlakbij en ook de E40 en omliggende steden zoals Sint-Truiden zijn op enkele minuten te bereiken. Het gebouw werd optrokken in 1990 en bestaat uit slechts 6 appartementen. In 2015 werd het appartement gerenoveerd.De trap in de inkomhal leidt ons naar het appartement op de eerste verdieping. Een zee van daglicht valt binnen door de grote raampartijen in de leefruimte. Aansluitend ligt een volledig geïnstalleerde keuken met berging. Vooraan het appartement vinden we een terras terug. Helemaal genieten kan je op het grote terras achteraan het appartement, dat een prachtig uitzicht heeft op de gemeenschappelijke tuin en uitgestrekte weilanden. Het appartement beschikt verder over twee ruime slaapkamers, een mooie badkamer met inloopdouche en een apart toilet. Er is airco aanwezig en in de slaapkamers en achteraan het appartement zijn rolluiken voorzien.
De nieuwe bewoner beschikt hier tevens over een garagebox en private autostaanplaats.Rustig wonen en toch in de nabijheid van alle faciliteiten? Neem contact met ons op via info@aktimmo.be of 011/67.39.00!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

305 kWh/m2

Pand Referentie

NPAEVC9L-IXX

126 m2

100 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

19 Jun 2022€269.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu