Kloosterstraat 92, 2880 Bornem

Appartement Te Koop in Bornem

€210.000

Vlakbij het centrum, op wandelafstand van o.a. recreatiedomein Breeven (zwembad, padel, voetbal,...), cultureel centrum Ter Dilft, de Boomstraat en grenzend aan de achtertuin van het Kasteel van Bornem, is het duplex appartement gelegen.

Het ruime appartement, met een oppervlakte van maar liefst 86m², beschikt over een hele atypische, speelse indeling die menig harten verovert. Bij binnenkomst hebben we een ruime inkom, met ingebouwde vestairekast en voldoende extra opbergruimte. Dit leidt ons via de hal naar de riante leefruimte, gelegen aan de straatzijde, met 4 hoge ramen. Via de hal gaan we dan naar de achterzijde, waar de lichtovergoten eetruimte is met een hele grote lichtstraat, in een open L-ruimte met de keuken.

Achter de grote schuifdeur zit de slaapkamer verborgen. De slaapkamer geeft via een houten trap toegang tot een mezzaninne, die gebruikt kan worden als bureau of als dressing. Hierboven is dan ook de ensuite badkamer, die bestaat uit een douche, een bad en een wasmeubel.

Aan de keuken/eetruimte grenst een ruim terras, dat zicht geeft op de fauna & flora van het kasteeldomein. Via het terras kan je ook naar je eigen bergruimte, waar bv. moto of fietsen gestald kunnen worden. Via de achterzijde kan je naar buiten, waar tevens een autoparkeerplaats is gereserveerd voor jou.

Het appartement wordt momenteel verhuurd. Bij overdracht kan in onderling overleg besproken worden het huurcontract al dan niet zal worden overgenomen.


Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

EXIK0Y03FJTT

86 m2

1 Slaapkamers

Vraagprijzen

22 May 2022€210.000

Menu