Boomstraat 49, 2880 Bornem

Appartement Te Koop in Bornem

€299.000

Dit ruim drieslaapkamer appartement met groot terras (30,5 m²) is gelegen in het centrum van het prachtige Bornem. Het appartement bevindt zich in de winkelstraat, vlakbij grootwarenhuizen, apotheken, winkels en het openbaar vervoer. Op 250 meter van het appartement kan u gratis overdekt parkeren. Verder is het hier prachtig genieten van de natuur rondom Bornem.
Het appartement is gelegen in een zeer kleinschalige residentie waardoor er geen gemeenschappelijke lasten zijn. Het appartement bevindt zich op de eerste en tweede verdieping en de indeling is als volgt: de inkomhal op de gelijkvloerse verdieping biedt genoeg ruimte om uw fietsen te stallen, via de trap bereiken we de eerste verdieping.
Op de eerste verdieping bevindt zich het leefgedeelte met aparte keuken. De leefruimte van maar liefst 50 m² en hoge plafonds straalt enorm veel ruimte uit. De leefruimte werd afgewerkt met een hoogwaardige parket en gordijnen op maat. De keuken werd piekfijn onderhouden, en beschikt over volgende toestellen: kookvuur op gas (SMEG), traditionele oven (SMEG), Amerikaanse ijskast (Siemens) en een afwasmachine. De keuken voorziet eveneens in een aansluiting voor wasmachine en droogkast. De verwarmingsketel (Viessman) werd recent nog vernieuwd. Vanuit zowel de leefruimte als de keuken heeft u toegang tot het grote terras van maar liefst 30,5 m². Een apart gastentoilet is gelegen in de traphal, hier bevindt zich ook een volledige kastenwand op maat gemaakt.
Op de tweede verdieping bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers. Verder treft u hier een tweede aparte toilet en de badkamer. De badkamer werd drie jaar geleden vernieuwd en is voorzien van een dubbele lavabo met meubel, een (massage)bad en douche.
Wenst u een bezoek in te plannen contacteer ons via 03/283.85.85 of mail naar info@maisonceline.be.
We will guide you home!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

Y0FCVPF8S0YD

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

14 Jul 2022€299.000

Menu