Wenigerstraat 73, 2150 Borsbeek

Appartement Te Koop in Borsbeek

€199.000

Ruim appartement (85m²) voorzien van twee slaapkamers, zonnig terras en met de aanwezigheid van een lift op toplocatie te Borsbeek! 
Ligging: Gelegen op toplocatie te Borsbeek, centraal maar tevens rustig nabij winkels, scholen, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.
Indeling: Inkomhal, berging, gastentoilet, leefruimte, terras, keuken, masterbedroom, twee gastenkamers, badkamer, terras.
Omschrijving: U betreedt het appartement via de ruime inkomhal met gastentoilet en berging, die toegang biedt tot de ruime en lichtrijke leefruimte met aansluitend een eerste staan terras. De ruime keuken is deels-geïnstalleerd maar biedt tal van mogelijkheden. De badkamer is voorzien van douche in bad combinatie en wastafel. Daarnaast is het appartement voorzien van enerzijds een ruime masterbedroom en anderzijds een ruime gastenkamer met mogelijkheden die toegang biedt tot het zonnig terras. Mits wat opfrissing is dit appartement geschikt voor jonge starters of als investering!
Kortom: Ruim appartement voorzien van twee slaapkamers en zonnig terras op toplocatie te Borsbeek biedt tal van mogelijkheden, ideaal voor jonge starters of als investering!
Bijzonderheden:
- ruim appartement - gunstig EPC- twee terrassen- lift
EPC: 189 kWh/m²jaar 
Vg, Wg, Gvkr, Gvv, Gmo

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

189 kWh/m2

Pand Referentie

1TFBHDW2CZAI

85 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

09 Sep 2022€199.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu