Miksebaan 25-1001, 2930 Brasschaat

Appartement in Brasschaat

€749.000

Villa-appartement 220 m2 woonluxe + 80 m² polyvalente ruimte en aparte gemetste garage

Aan de Miksebaan 25 bus 1001 bevindt zich dit prachtige villa-appartement in een architecturale residentie. Het is uitstekend gelegen aan het park van Brasschaat. Belangrijk om vermelden is dat het ook beschikt over een uiterst gunstige EPC waarde van 109 KWh/m². Voor de afwerking werden enkel kwaliteitsmaterialen gebruikt en er werd op niets bespaard.

De woonruimte situeert zich op de eerste verdieping (140m²) en tweede verdieping (80m²) van de prachtige residentie en in de kelderverdieping bevindt zich een knappe polyvalente ruimte (80m²). men beschikt over een privé lift die elke verdieping aandoet. Dus men moet absoluut geen trappen doen. Dit komt weinig voor in deze configuratie.

Op de eerste verdieping betreden we de ruime living met inbouwgashaard via de hal. Eveneens werd een aparte bibliotheek voorzien maar deze doet momenteel dienst als praktijkruimte. Een aparte eetruimte biedt toegang tot het ruime terras. Hieraan grenzend bevindt zich de semi-aparte maatwerkkeuken met A-toestellen en eveneens toegang naar het mooie terras van 17m². Een ruime berging/waskamer voorzien van inbouwkasten en een gastentoilet maken het geheel af.

Via de privé-lift begeven we ons naar de tweede verdieping. Hier bevinden zich twee ruime slaapkamers met elk een eigen dressing en badkamer. We mogen gerust van twee masterbedrooms spreken. Aan luxe dus geen gebrek.

In de kelderverdieping treffen we een gecompartimenteerde polyvalente ruimte aan ( samen 80 m²). Deze kan dienst doen als fitnessruimte/ ontspanningsruimte/ Bergruimte. Aan plaats zeker geen gebrek!

Op het binnenterrein van de residentie treft men ook nog een gemetste garagebox aan die er vanzelfsprekend bij hoort.

Bijkomende comfortitems zijn: mooie duurzame materialen, domotica, rolluiken en vliegenramen en een zonneluifel met verlichting en verwarming.

Voor meer info of een bezichtiging, aarzel niet ons te contacteren op het nummer 0475/553806 (Tom Muermans)

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

109 kWh/m2

Pand Referentie

8MZNU9VPBJ2H

300 m2

220 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

28 May 2022€749.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet ingegeven

Dagvaarding

Niet ingegeven

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu