Bredabaan 40, 2930 Brasschaat

Appartement Te Koop in Brasschaat

€475.000

Prachtig 2 slpk luxeappartement met 2 terrassen, zwembad & wellness en garage in Brasschaat!

Op deze centrale locatie in Brasschaat bevindt zich dit indrukwekkend en luxueus appartement. Het bevindt zich op de tweede verdieping en is bereikbaar via de lift.
Het appartement is gelegen op een prachtig domein voorzien van een heerlijke gemeenschappelijke tuin, een wellness, zwembad, fitnessruimte alsook een business center. Ideaal om volledig te ontspannen!

We betreden dit appartement via de riante inkomhal met apart toilet waar de prachtige eiken parketvloer meteen in het oog springt.
Deze mooie vloer neemt ons meteen mee naar de riante leefruimte met ingemaakte kasten met haard en enorm veel natuurlijk lichtinval door de grote raampartijen achteraan. Deze grote ramen brengen niet enkel enorm veel licht in deze ruimte, maar zorgen ervoor dat we als het ware naar het prachtige terras worden gezogen. Dit heerlijk terras is ideaal om te vertoeven tijdens mooi weer!
Vervolgens beschikt deze mooie leefruimte over een open, volledig geïnstalleerde Siematic keuken die is uitgerust met alle nodige toestellen (Miele) om culinaire gerechten op tafel te toveren.

Verder treffen we twee ruime slaapkamers, tevens voorzien van een eiken parketvloer. Hiernaast bevindt zich nog een praktische berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast alsook de volledig betegelde badkamer. Deze is voorzien van een inloopdouche en een enkele lavabo.
Achteraan bevindt zich nog een tweede, ruim terras.

Tot slot geniet dit mooi appartement nog van een ondergrondse garagebox dewelke verplicht bij is aan te kopen aan € 35.000.

PLUSPUNTEN:
+ Zeer gunstige EPC-score
+ Elektriciteit = conform
+ Vloerverwarming
+ Wellness, fitnessruimte, zwembad
+ 2 terrassen
+ 2 slaapkamers
+ Gemeenschappelijke tuin

Interesse in dit luxeappartement? Contacteer ons gerust via 03 337 50 70 of info@vbpartners.be voor een afspraak ter plaatse! FinancieelAankoop exclusief kosten:€475.000Registratierechten (3%):€14.250Kadastraal inkomen:€1.289Raming Ereloon Notaris*:€2.577Raming Aktekosten Notaris*:€525Totale Aankoopprijs:€492.452Gemeenschappelijke kosten (omschr.):Lift, wellness, tuin, syndicus, schoonmaak, spaarpot en minuterieMaandelijkse lasten:€400* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

83 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.289

Pand Referentie

8Q4IK8T4C0GO

108 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

23 Oct 2022€475.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

Gebieden voor gemeenschapsvoorzieningen en openbaar nut

Overstromingsgebied

n/a

Menu