Vinklaan 3-30001, 2930 Brasschaat

Appartement Te Koop in Brasschaat

€575.000

Zéér gunstig gelegen penthouse in een rustige en residentiële woonomgeving! Dit eigendom ligt in een doodlopende straat, er is weinig doorgaand verkeer. Dit appartement bevindt zich nabij het commerciële centrum van Brasschaat, alle winkels, grootwarenhuizen en het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat en in de omgeving.

Het appartement is gelegen op de 3eV en 4eV (met LIFT!) en bestaat uit: 3eV: een inkomhall, een zéér charmante en ruime woonkamer met ontzettend veel natuurlijke lichtinval en een gashaard ingewerkt in meubel, een luxueus ingerichte MIELE-keuken, een recent (2021) modern en luxueus ingerichte badkamer, 3 slaapkamers, een wasplaats met ingemaakte kasten en een apart toilet; 4eV: een 4e slaapkamer, een ruime en open polyvalente ruimte die ingericht kan worden als extra slaapkamer en badkamer of hobbyruimte en een apart toilet. Alles slaapkamers werden ingericht met maatkasten van topkwaliteit. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich het ZUID-WEST gerichte dakterras, met jacuzzi, dat een prachtig rustgevend uitzicht biedt op groen. Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox aan €35.000,-.

Dit eigendom werd gebouwd in 2004 en met finesse gerenoveerd in 2015. Modern concept met veel aandacht voor natuurlijke lichtinval. Het appartement werd kwalitatief afgewerkt met veel oog voor detail, met gebruik van duurzame materialen. De gemeenschappelijke kosten bedragen €175/maand.

Wenst u een bezichtiging in dit mooie appartement? Contacteer ons voor een bezichtiging ter plaatse via 03 459 99 99 of info@leximmo.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

125 kWh/m2

Pand Referentie

-S0D2I75PWPI

228 m2

Vraagprijzen

24 Nov 2022€575.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu