2930 Brasschaat

Appartement Te Koop in Brasschaat

€985.000

Omschrijving Ruim en luxe afgewerkt appartement in privédomein
Luxueus appartement met zeer ruime terrassen gelegen in een parkdomein van ca. 1.7 Ha nabij het centrum van Brasschaat.

Indeling
Ruime living met apart bureau waarbij de grote raampartijen een schitterend lichtinval en uitzicht bieden. Vanuit de leefruimte ook toegang tot de terrassen welke rondom het appartement zijn gesitueerd. Ruime open leefkeuken (Siematic) voorzien van Miele toestellen waaronder koffiemachine, stoomoven, heteluchtoven, magnetron, vaatwasser, twee koelkasten en een Quooker. Aparte koele berging en wasplaats.
Ruime masterbedroom met ingebouwde dressing. Aansluitend een masterbathroom met inloopdouche, dubbele lavabo, ligbad en toilet. Tweede ruime slaapkamer met ingemaakte kasten, kleinere slaapkamer of hobbykamer. Aparte douchekamer.

Terras
Er is rondom het appartement een zeer royaal terras met drie bergruimtes. Middels grote schuiframen heeft u toegang vanuit de leefruimte alsook vanuit de keuken tot deze buitenruimtes.

Garage
In deze verkoop is één garage in de parkeerkelder voorzien en inbegrepen in de prijs. Nog één extra garage aankopen is mogelijk.

Bijzonderheden
Het appartement is zeer luxueus afgewerkt met eiken parketvloer, ingemaakte kasten, airconditioning, volledig ingerichte keuken met alle wenselijke toestellen etc. Ook veiligheidsvoorzieningen zijn aanwezig zoals een alarmsysteem en beveiligde toegangsdeur.

Domein Berckendael
Het domein Berckendael is gelegen nabij het centrum van Brasschaat op een aangelegde parktuin van ca. 1.7 Ha, volledig omheind en voorzien van centrale inkompoort. Op het domein is voldoende ondergrondse parking. In deze parkeerkelder kan tegen meerprijs één bijkomende garagebox worden aangekocht (één is reeds voorzien en inbegrepen in de prijs) Domein Berckendael biedt alle comfort aan de bewoners dankzij conciërgeservice en een luxe wellness met fitness, zwembad, hammam en ontspanningsruimtes.

Oppervlaktes en technische details
Vermelde oppervlaktes zijn indicatief. Perceeloppervlaktes worden getoetst aan de kadastrale gegevens. De woonoppervlakte wordt doorgaans getoetst aan de opmetingen vanuit het EPC. Op vraag bezorgen wij u meer gegevens hieromtrent.
Een volledig energieprestatiecertificaat kan u op aanvraag worden bezorgd.

Meer inlichtingen via ons kantoor.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

79 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€2.877

Pand Referentie

JV2H1RY3MFN5

16809 m2

220 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

12 Aug 2022€985.000

18 Feb 2022€1.075.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

AndereGebied voor service-residentie

Overstromingsgebied

n/a

Menu