2930 Brasschaat

Appartement Te Koop in Brasschaat

€795.000

Omschrijving Goed onderhouden appartement van ca. 190 m² in domein Eikendael Luxe appartement op de eerste verdieping van gebouw Wimbledon.

U betreedt het appartement middels de centrale inkomhal met vestiaireruimte en gastentoilet. Vanuit de inkomhal toegang tot de ruime en lichte leefruimte welke is voorzien van een parketvloer. De grote raampartijen bieden veel lichtinval en een prachtig uitzicht over het parkdomein. Vanuit de leefruimte alsook vanuit de inkomhal toegang tot de keuken welke is voorzien van diverse inbouwtoestellen. De gang van inkom naar keuken is voorzien van kasten met aansluitingen voor wasmachine en droger. Zowel vanuit de leefruimte als vanuit de keuken heeft u toegang tot het terras.

De nachthal geeft u toegang tot de ruime masterbedroom welke tevens beschikt over een ensuite badkamer, vanuit deze slaapkamer toegang tot het terras aan de voorzijde van het gebouw, een tweede slaapkamer welke tevens toegang heeft tot het balkon wordt momenteel gebruikt als bureel. Tweede badkamer en een derde ruime slaapkamer.

Garage
In de ondergrondse parking is een dubbele garage beschikbaar welke is inbegrepen in huidige vraagprijs. De garage is een afgesloten ruimte voor twee wagens en een berging.

Bijzonderheden
Dit ruime en lichte appartement verkeert in een zeer goede staat van onderhoud. Er zijn veel ingemaakte kasten en er werd gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals fraaie parketvloeren. Verwarming middels elektrische vloerverwarming en Masser-systeem. Het appartement is tevens uitgerust met een alarmsysteem. Het appartement omvat ca 190 m² bewoonbare oppervlakte en een tweetal terrassen met een totaal oppervlakte van ca 35 m²

Het appartement is momenteel verhuurd en is dus niet op korte termijn beschikbaar.

Domein Eikendael
Dit exclusieve residentiële park van ca. 10 Ha omvat meerdere appartementsgebouwen met ondergrondse parkeervoorzieningen. De gebouwen zijn omgeven door een fraai aangelegde parktuin met volwassen bomenbestand. Wonen in Eikendael biedt u volop rust, veiligheid en privacy op een toplocatie te Brasschaat.

Meer inlichtingen via ons kantoor.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

189 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€2.580

Pand Referentie

336U1ABFLH7Q

190 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

18 Feb 2022€795.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

WoonparkWoonpark / gebied voor serviceresidenties

Overstromingsgebied

n/a

Menu