2930 Brasschaat

Appartement Te Koop in Brasschaat

€745.000

Omschrijving Royaal gelijkvloers appartement in Domein Eikendael Zeer ruim gelijkvloers appartement van ca. 257 m² met ruime terrassen.

Dit lichte en zeer royale appartement geniet van een prachtig uitzicht over het domein Eikendael. Een appartement met alle voordelen van een villa; uitzicht op een groene omgeving, privacy, voldoende leefruimte en zeer ruime terrassen!

Indeling
De lift geeft rechtstreeks toegang tot de inkomhal met gastentoilet en ingebouwde garderobekasten. De leefruimte is voorzien grote ramen en (schuif)deuren naar het deels overdekte terras. De grote leefruimte bestaat uit meerdere delen zoals een bureel of studeerkamer, zitkamer en eetkamer en is voorzien van twee haarden. De ruime keuken met aangrenzende pantry is volledig uitgerust doch enigszins verouderd.
De mastersuite beschikt over een ruime eigen badkamer alsook een dressing met maatwerkkasten. Royale gastenkamer met eigen badkamer, nog twee (slaap)kamers en een derde badkamer. Tevens een wasplaats met ingebouwde kasten.

Bijzonderheden
Zeer royaal appartement met vele mogelijkheden. Het appartement is volledig voorzien van prachtige marmeren vloeren en elektrische veiligheidsluiken. Het appartement dient opgefrist/gemoderniseerd te worden.

Garages
Mogelijkheid tot aankoop van een dubbele garagebox met twee bergingen alsook een staanplaats voor één wagen. De meerprijs voor de dubbele garage met berging bedraagt € 75.000,-, voor de staanplaats bedraagt de meerprijs € 25.000,- .

Domein Eikendael
Domein Eikendael is een exclusieve parkresidentie van ca. 10 hectare nabij het centrum van Brasschaat en de belangrijke invalswegen (10 min. Antwerpen en 20 min. Nederlandse grens)
Dit exclusieve residentiële park omvat meerdere appartementsgebouwen met ondergrondse parkeervoorzieningen. De gebouwen zijn omgeven door een fraai aangelegde parktuin met volwassen bomenbestand. Wonen op Eikendael biedt u volop rust, veiligheid en privacy op een toplocatie te Brasschaat.

Meer inlichtingen via ons kantoor.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

229 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€3.903

Pand Referentie

VSITDH8WR6HV

257 m2

4 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

08 Jul 2022€745.000

18 Feb 2022€795.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woonparkdeels gebied voor service residentie

Overstromingsgebied

n/a

Menu