Komvest 34-03, 8000 Brugge

Appartement in Brugge

€435.000

Ruim en gerenoveerd luxe-appartement met een oppervlakte van 140 m² met zicht op het Baron Ruzettepark aan de stadsrand van Brugge.
Indeling : ruime inkom en hal, nieuw geïnstalleerde keuken, leefruimte met aparte zithoek, gastentoilet, dressing, 2 slaapkamers, inbouwkasten, badkamer, 2 terrassen, berging en overdekte staanplaats.
Afwerking : In 2018 werd dit appartement smaakvol gerenoveerd met kwaliteitsvolle materialen: parketvloer, Diapal-keuken, dressing op maat, elektrische vouwgordijnen met afstandsbediening, vernieuwde badkamer, vloer inbouwspots etc...
Locatie
Het appartement is gelegen aan de stadsrand “binnen de poorten”. U kunt genieten van het prachtige zicht op het park en het water aan de voorzijde, de tuin én Brugge aan de achterzijde van het appartement. Het appartement is zeer centraal gelegen zodat u snel alle in- en uitvalswegen kunt bereiken.
Aandachtspunten :
De ruimte van het appartement met zijn strategische raampartijen zorgen voor heel veel lichtinval, gezelligheid en warmte. De leefruimte is gesplitst in 2 delen : de eethoek en lees-tv hoek. De vloer inbouwspots zorgen voor een speciaal lichtaccent in de hal en uiteraard de luxueuze afwerking maken het plaatje compleet. Inbegrepen is een ruime berging en een overdekte staanplaats.
Wij geven u graag veel meer info over het appartement tijdens een plaatsbezoek. U kunt ons hiervoor contacteren via info@drlvastgoed.be of 050/65.95.95

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

184 kWh/m2

Pand Referentie

FH7OT12LK7RH

140 m2

140 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

18 Jun 2022€435.000

19 May 2022€449.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu