Parkdreef 25, 1000 Brussel

Appartement Te Koop in Brussel

€265.000

Ontdek het ParkLane CourtYard III project en bezoek het modelappartement tijdens de opendeurdag van 17/09/2022 van 13:30 tot 16:30 uur.
Dit prachtige nieuwbouwappartement beschikt over een oppervlakte van 77m² en een terras van 8m². Dit 1-slaapkamer appartement biedt u een mooi zicht over Parkdeef en de groen binnentuin.

Appartement J0.2 is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en is west georiënteerd.
De ruime inkomhal leidt u naar de leefruimte met een open keuken van de gerenommeerde keukenbouwer The Kitchen Company uitgerust met kwaliteitsvolle keukentoestellen van Bosch en Siemens. De bad- en douchekamer van Facq werd uitgerust met sanitaire toestellen van Villeroy & Boch. Verder beschikt het appartement over een afzonderlijk toilet en bergruimte. Bij het appartement hoort ook een privatieve kelder en fietsenstalling.

Residentie “Jaydon” bestaat uit 52 knappe appartementen met 1,2 of 3 slaapkamers, grote leefruimtes, veel lichtinval en privatieve terrassen.
Park Lane, dat is wonen in het groen aan het park én aan het kanaal van Brussel in klassevolle gebouwen, die een harmonie vormen met de natuurlijke omgeving en de site van Tour&Taxis.
Gelegen in een hippe opkomende buurt en op wandelafstand van de historische vijfhoek, speelt de site in op de behoeften van de moderne stadsbewoner.
Dankzij de ontwikkeling van de Suzan Daniel brug zal er een rechtstreekse tramverbinding ontstaan met het Noordstation en Centraal Station.
Het park van Tour & Taxis dat 10ha groot is, is rechtstreeks verbonden met het project, wat samen met het Becopark zorgt voor een groene oase van rust.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

SWRWDBAL4ZP1

77 m2

1 Slaapkamers

Vraagprijzen

26 Nov 2022€265.000

14 May 2022€260.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet ingegeven

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

Niet ingegeven

Overstromingsgebied

Niet ingegeven

Menu