Boulevard de Dixmude 55, 1000 Brussel

Appartement in Brussel

€220.000

Gelegen in de Quartier des Quais in het centrum van Brussel tussen Sint-Katelijne en IJzer, biedt ERA Châtelain u dit prachtige appartement met één slaapkamer en een terras aan de achterzijde. Licht appartement op de 1e verdieping, bestaande uit een hal, een grote woonkamer open naar de volledig uitgeruste keuken en toegang tot het terras. Slaapkamer en badkamer met bad/douche, ruimte voor wasmachine, wastafel en toilet. De woning heeft een kelder en een fietsenstalling in de achtertuin. PVC dubbele beglazing. Het appartement is beschikbaar medio februari 2023 afhankelijk van de huidige huurovereenkomst..

EPC D-. Elektriciteit in orde. Goed beheerd condominium, achtergevel wordt vernieuwd met budget in reservefonds, individuele gascondensatieketel, lift in overeenstemming. Kruidenierswinkels in de onmiddellijke omgeving, gemakkelijke bereikbaarheid met het openbaar vervoer maken de wijk dicht bij het stadscentrum bijzonder aangenaam.

Onze ERA COMFORT GARANTIE dekt al uw vaste installaties voor een zorgeloze aankoop. Info & Bezoeken op 02 705 07 00. Meer informatie over dit appartement te koop in Brussel exclusief beschikbaar op era.be/chatelain

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

203 kWh/m2

Pand Referentie

EITIZEM59VTG

200 m2

55 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

04 Jul 2022€220.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu