1000 Brussel

Appartement Te Koop in Brussel

€1.375.000

Bent u op zoek naar een uniek pand? Dan is dit uw kans!

Dit opbrengsteigendom bestaat uit twee appartementen en een unieke loft van 270 m².
U komt de loft binnen via het gelijkvloers met een aparte inkomdeur. Om de hoek word je meteen overdonderd door een immens gevoel van ruimte en licht. De ruime leefruimte met open keuken heeft een hoogte van 5.50m waardoor dit een zeer uniek gevoel geeft. Vanuit de leefruimte heb je een aangenaam zicht over de binnentuin met terras en vijver. De keuken is voorzien van alle comfort die een woning zoals deze vraagt. De bijkeuken die aansluit bij de keuken voorziet je van voldoende werkplaats en bergruimte.
Aan de voorzijde van de woning is er een logeerkamer/hobbyruimte voorzien die polyvalent gebruikt kan worden. De aansluitende badkamer zorgt ervoor dat je eventuele gasten van alle nodige privacy/luxe voorzien zijn. De loft is voorzien van een goederen lift en is eveneens rolstoel vriendelijk.
Op het eerste verdiep zorgt de ruime nachthal met inbouwkasten ervoor dat alle ruimtes met elkaar verbonden zijn. De master bedroom is voorzien van een dressing en badkamer. De badkamer is voorzien van een ruim ligbad, een inloopdouche en een Japans toilet.
Aan de andere kant van de eerste verdieping zijn er twee identieke slaapkamers met hun eigen terras. Zij beschikken over een gedeelde badkamer met douche.
Binnenin de loft beschik je over verschillende plaatsen waar je alle lichtpunten over de hele woning kunt bedienen.
Er bestaat de mogelijkheid om een doorgang te voorzien van de loft naar het aansluitende appartement op de eerste verdieping.
De loft beschikt ook over twee zeer ruime garages waarvan 1 met een hoge poort van 3m10.
De twee appartementen hebben dezelfde indeling. Deze is als volgt: Inkomhal met toilet, ruime leefruimte met open keuken, een ruime slaapkamer met aansluitende badkamer met douche. Brochure met meer info te verkrijgen op aanvraag.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

0-D2R6JZBT4G

410 m2

405 m2

6 Slaapkamers

5 Badkamers

Vraagprijzen

01 Oct 2022€1.375.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Niet meegedeeld

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu