1000 Brussel

Appartement Te Koop in Brussel

€1.695.000

Tegenover de Bossquare, in de Residentie Bois de La Cambre, biedt dit appartement van ± 238 m² met zijn terrassen in perfecte staat; mooie afwerkingen, grote volumes en een dominant zicht op het bos.
Het appartement omvat een inkomhal met vestiaire, ruime vertrekken met grote erkers die uitkomen op een terras van ongeveer ± 22 m² bestaande uit; een dubbele woonkamer met een grote open haard die uitgeeft op een volledig ingerichte halfopen keuken en een zeer gezellige eetkamer. Aan weerszijden van het eiland zijn twee tafels geschikt voor diners voor 16 personen. Het nachtgedeelte bestaat uit een nachthal die toegang geeft tot de hoofdslaapkamer met een achterbalkon met vrij uitzicht bestaande uit een dressing en een badkamer, evenals twee andere slaapkamers, elk met een eigen doucheruimte.
Andere : veel bergruimte, elegant gebouw met inkomhal inclusief twee grote liften, een kelder en parkeerplaats in de kelder (optioneel 40.000 €). Geen inkijk, noch voor noch achter.
In het centrum van Brussel staat de Louizawijk bekend om zijn diversiteit aan winkels, kantoren en restaurants. Het biedt snelle toegang tot het stadscentrum en de aangrenzende gemeenten.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sylvie Koch op + 32 472 86 96 68.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

155 kWh/m2

Pand Referentie

8JNHTWGEVC5D

3 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

16 Oct 2022€1.695.000

Menu