Rue Bodenbroek 14, 1000 Brussel

Appartement Te Koop in Brussel

€495.000

Gelegen in het hart van de Zavel in Brussel, biedt ERA Châtelain u een prachtig triplex appartement in een geklasseerd gebouw met karakter!

U zult dit appartement waarderen door zijn charme, zijn authenticiteit, zijn uitzonderlijke ligging, zijn lichtinval, zijn volumes en zijn hoogte onder het plafond. Het pand is gebouwd vóór 1837 en maakt deel uit van een beschermd gebouw, zie de bijlage van de stedenbouwkundige informatie (RU) voor meer informatie.

Het omvat op drie niveaus twee slaapkamers, een woonkamer, een eetkamer, een volledig uitgeruste keuken, een toilet en een doucheruimte. Houten dubbele beglazing. Recente gas boiler.

EPC D - bestaand elektrisch certificaat. AAA-locatie. Winkels en bedrijven in de onmiddellijke nabijheid, een gemakkelijke bereikbaarheid met het openbaar vervoer maken de wijk dicht bij het stadscentrum bijzonder aangenaam.

Onze ERA COMFORT GARANTIE dekt al uw vaste installaties voor een zorgeloze aankoop. Info & Bezoeken op 0499 79 10 91 of op 02 705 07 00. Meer informatie over deze triplex flat te koop in Brussel exclusief beschikbaar op era.be/chatelain

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

203 kWh/m2

Pand Referentie

LNK2BO8U7ZNJ

48 m2

108 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

28 Nov 2022€495.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu