Avenue Emile De Mot 16, 1000 Brussel

Appartement in Brussel

€749.000

Exclusief appartement te koop vlakbij Avenue Louise Brussel! Prachtig appartement te koop.

Dit buitengewoon appartement in hartje Brussel wordt u te koop aangeboden door Access Estate. Voor meer informatie of een afspraak, contacteer uw vertrouwde vastgoedmedewerker Carla Vandorpe op 0477/83 19 88 (bericht of whatsapp) of mail naar carla@accessestate.be.

Dit unieke appartement in Brussel straalt pure klasse uit. Achter deze prachtige gevel schuilt een schitterende woonst, waarvan nog alle oorspronkelijke elementen zijn bewaard, waaronder de historische lift en een inkomhal met authentieke vloeren. Het appartement op de eerste verdieping kreeg een volledige make-over in 2020 en geeft een perfecte combinatie weer van moderne luxe en originele karakteristieken, zoals de prachtige parket, de gezellige open haard en de hoge plafonds. Met zijn mooie lange gang hebt u toegang tot de volledig ingerichte keuken met terras en de schitterende leefruimte met 2 balkons die zicht geven op het park en de abdij van Ter Kameren. Verder vindt u nog een polyvalente kamer, een eerste slaapkamer en het toilet. De badkamer werd ingericht met een Italiaanse douche en luxe badkamermeubel. De master bedroom met ingemaakte kasten bevindt zich achteraan in de woning. In de zomer ontwaakt u hier met zicht op de prachtige bomen.

Extra troef? Op de 7e verdieping bevindt zich nog een extra kamer, die perfect dienst kan doen als kantoor of fitnessruimte, of zoals u het wenst in te vullen. Als extra hebt u nog een ruime wijnkelder . In het gebouw is er een fietsenberging voorzien en een aparte ruimte voor het afval. Mocht u nog een garage nodig hebben, dan kan deze ook nog aangekocht worden.

Bent u helemaal gecharmeerd door dit prachtige en unieke appartement? Aarzel niet en maak snel een afspraak.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

323 kWh/m2

Pand Referentie

CAWHJG7XJVLS

150 m2

150 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

27 Feb 2022€749.000

13 Feb 2022--

06 Feb 2022€749.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

/

Menu