Dorpsstraat 112, 8340 Damme

Appartement Te Koop in Damme

€230.000

Gezellig appartement te koop in hartje Sijsele. Het appartement biedt 2 slaapkamers en een ingerichte keuken voorzien van een keramische kookplaat, dampkap, vaatwasmachine, spoelbak en frigo. Alsook is er een badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo. Ook is er een mezzanine aanwezig die perfect kan dienen als bureauruimte. Het appartement wordt verwarmd door middel van centrale verwarming op aardgas. In 2021 werd er een nieuwe condenserende verwarmingsketel geplaatst. Het terras is vernieuwd sinds eind oktober 2022.

Dit appartement wordt aangeboden door middel van een STARTPRIJS van 230.000 euro en er kan geboden worden via Smartbid (link volgt). Er is een bezoekmoment voorzien op 7 december in de namiddag op afspraak.

Glvl.: inkomhal (6m²) met berging onder de trap
1°V.: nachthal (8m²) - 2 slaapkamers (15,5m² - 9m²) - ingerichte badkamer (8m²) voorzien van een dubbele lavabo, ligbad en douche - bergruimte (4,5m²) met aansluiting voor wasmachine - gezellige leefruimte (35m²) - ingerichte keuken (5m²) voorzien van een keramische kookplaat, dampkap, vaatwasmachine, spoelbak en frigo - groot en zonnige terras, met zicht op de achterliggende tuin en velden
2°V.: zolder (8m²) - mezzanine (8m²), kan dienst doen als bureau of slaapkamer

EPC: in aanvraag

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

SUF32O3VGOLQ

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

28 Nov 2022€230.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen overstromingsgebied

Menu