Zeedijk 25, 8420 De-haan

Appartement Te Koop in De-haan

€749.000

Op de Zeedijk van de uiterst charmante badstad, De Haan, bevindt zich dit magnifieke appartement. Dankzij de unieke ligging, is het pand gevestigd op wandelafstand van het centrum en talrijke handelszaken. Doch geniet u ook van een rustige omgeving met een fantastisch frontaal zeezicht.









Het eigendom heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 115 m² en omvat o.a. twee ruime slaapkamers elk voorzien van een badkamer, twee terrassen, woonkamer met brede gevel, veel licht en zicht op zee, moderne keuken, ...









Dankzij de terrassen (voor- & achterzijde) kunt u de volledige dag vertoeven in de zon, een zonsondergang met zicht op zee of in alle privacy de volledige dag op het zuidgeoriënteerde terras.









Daarnaast is het appartement technisch uitgerust met centrale verwarming op aardgas, dubbele beglazing (aluminium & PVC), aansluiting wasmachine, gunstig EPC, enzoverder.









Tot slot is in de residentie een gemeenschappelijk binnenzwembad en fietsenstalling voorzien en is er toezicht van een conciërge. Alsook bestaat de mogelijkheid om een staanplaats in het gebouw aan te kopen.









Indeling:









Inkomhal - gastentoilet - berging - woonkamer - keuken - terras 1 - slaapkamer 1 - badkamer 1 - terras 2 - slaapkamer 2 - badkamer 2









Bent u op zoek naar een fantastisch eigendom aan de kust, als tweede verblijf, investering of vaste woonst? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

186 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.415

Pand Referentie

90NAEVS6FHBX

115 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

02 Jan 2023€749.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu