Zeelaan 132-0601-0602, 8660 De-panne

Appartement in De-panne

€899.000

De Panne: Uniek en luxueus appartement met panoramisch zicht:
Dit uniek appartement van maar liefst 240m², is gelegen op de 6de verdieping van de Residentie Seminole. Een aangenaam, recent en zeer goed onderhouden residentie. Het appartement werd met zeer kwalitatief materiaal afgewerkt en is het resultaat van een fusie tussen twee appartementen.
Dankzij zijn centrale ligging in de winkelstraat van De Panne, beschikt het appartement over een panoramisch zicht op de Houtsaegerduinen en de Dumontwijk. Daarnaast kunt u vanuit de leefruimte genieten over een vleugje zeezicht.
Het appartement kan eventueel na nodige vergunningen en werken opnieuw gesplitst worden in twee appartement met elk 2 slaapkamers.
Indeling: Inkomhall, een apart toilet, een heel ruim en lichtrijke living met balkons , een ingerichte keuken, een badkamer met bad, douche en toilet. Verder is een nachthal, een bergruimte, een waskamer en een tweede badkamer met bad, douche en toilet aanwezig. Ten slot zijn 4 ruime slaapkamers aanwezig waarvan 1 met aparte douchekamer en toilet.
Het appartement wordt aangeboden met 2 ruime kelders voorzien van elektriciteit.
Troeven: Uniek appartement van maar liefst 240m²! Prachtige panoramisch zicht op de Houtsaegerduinen! Mogelijkheid tot splitsing in 2 appartementen! Zicht op de winkelstraat en de zee!
Bent u op zoek naar een ruime, vaste woonst, een comfortabele tweede verblijf of een investering ? Dan is het uw kans om het onmogelijke te vinden! Twijfelt niet en contacteer ons:
ERA SERVIMO DE PANNE 058/22.41.70 - ERA@SERVIMO.BE

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

216 kWh/m2

Pand Referentie

WN9U6XDBMFWP

530 m2

240 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

12 Sep 2022€899.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Geen vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu