Kortrijkstraat 55, 9800 Deinze

Appartement Te Koop in Deinze

Sinds 1 januari 2021 kan je als koper van een appartement in Residentie Leiebrug genieten van een verlaagd btw-tarief. De constructies kunnen aangekocht worden aan 6% ipv 21%! Eén van de belangrijke voorwaarden is dat je het appartement zelf gaat bewonen en dat het je enige woning is. Graag meer info hierover? Mail naar deinze@demeester.be

In het hedendaags nieuwbouwproject ‘Residentie Leiebrug’ is het zalig thuiskomen door het vrije zicht op de Leie (oude Leiearm). We kunnen zelfs spreken van zorgeloos genieten als je weet dat wonen in de nabijheid van water en groen een bewezen gunstig effect heeft op het gemoed en de stressniveaus laat dalen. Wie zou dat nu niet willen?

Vanop de vele terrassen is het dan ook zalig genieten van het Martinuspark en het kabbelende water. Kortom, je nieuwe woonst aan de waterkant heeft een adembenemend uitzicht dat nooit zal vervelen.

Residentie Leiebrug biedt 27 appartementen, 3 met een tuin en 4 penthouses. Tevens zijn er 4 handelsruimtes, 28 ondergrondse parkeerplaatsen en 13 bovengrondse staanplaatsen naast en achter de residentie. Kijk onderaan deze pagina voor de resterende panden.

Extra troeven! Je hebt vrije inspraak voor de binnenhuisinrichting, met duurzame en hoogwaardige materialen; Dit project is vlot bereikbaar een heeft ruime parkeermogelijkheden, ideaal als uitvalsbasis voor het aangename en bruisende Deinze; Onder voorwaarden kun je dit aankopen aan 6% btw i.p.v. 21%! Ben je geïnteresseerd in een pand te koop van dit nieuwbouwproject in Deinze? Contacteer Immo Francis De Meester op 09 380 11 10 voor een afspraak!

Menu