Louis Dhontstraat 15, 9800 Deinze

Appartement Te Koop in Deinze

Residentie Leietop bestaat uit sublieme villa-appartementen gelegen in het centrum van Deinze met ruime terrassen en in de nabijheid van groen, parken en water. De appartementen hebben een adembenemend zicht over het groen en de Leie en dat maakt van de residentie één van de mooiste locaties om te wonen.

Leietop zijn 2 gebouwen van 7 verdiepingen hoog, waarvan de laatste entiteiten te koop zijn. Het betreft 1 handelsruimte en nog 3 appartementen. De oppervlakten van de appartementen variëren tussen 100m² en 120m².
Blok A heeft nog 2 appartementen op de 7de verdieping die elk bestaan uit een woonkamer met open keuken en toegang tot het zéér ruime terras, berging, 2 slaapkamers, badkamer en gastentoilet.
Blok B heeft nog 1 appartement op het gelijkvloers die bestaat uit een woonkamer met open keuken en toegang tot het zéér ruime terras (62 m²) , berging, 2 slaapkamers, badkamer en gastentoilet.
De handelsruimte heeft een oppervlakte van 196m² en terras van 210m² en beschikt tevens over een ondergrondse kelderruimte. De handelsruimte wordt casco opgeleverd.

Mogelijkheid tot aankoop ondergrondse garagebox, ondergrondse staanplaats, ondergrondse berging of bovengrondse staanplaats voor bakfietsen.

Wit u subliem wonen aan de Oude Leiearm in Deinze? Dan is residentie Leietop hetgeen u zoekt!
Voor verdere informatie over dit adembenemende project, aarzel niet en contacteer Gunnar, 0497 55 94 13 of gunnar@demeester.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

-VQ8R3WL6I2I

Menu