Vlasmarkt 27, 9200 Dendermonde

Appartement in Dendermonde

€275.000

Het Zwartzusterklooster op de Vlasmarkt van Dendermonde werd omgevormd tot een groep van erkende assistentiewoningen gelegen in en achter het klooster. Het project Prinsenhof omvat 82 assistentiewoningen. 54 woningen werden opgetrokken in het prachtige, statige klooster. Achteraan rond de fraaie binnentuin werden 28 nieuwbouw assistentiewoningen opgericht, verdeeld over 2 kleinere, strakke gebouwen. Verder omvat het project een ondergrondse parking die voorziet in 27 staanplaatsen en een ruime fietsenberging met laadpunten voor elektrische fietsen, alsook een unieke cafetaria-ontmoetingsruimte gelegen in het historische kader van de bestaande kapel.

Op wandelafstand vind je een ruim aanbod van winkels en horecazaken, de bibliotheek, musea, cultuurcentrum en theaterzaal Belgica Dendermonde en een overvloed aan bushaltes zijn vlakbij.

De centrale ligging, de veelzijdige ontmoetingsruimtes (binnentuin, wintertuin, ontmoetingsruimte in de kapel) en de ondersteuning door Familiehulp garanderen bovendien een actieve en sociale omgeving waarin hedendaagse, actieve senioren zich gestimuleerd en erkend weten.

Indeling:
-1ste verdieping: leefruimte (30m²) met veel lichtinval dankzij het schuifraam dat toegang geeft tot het terras (12m²) en moderne open keuken voorzien van alle toestellen en bergkast met voorzieningen voor wasmachine/droogkast. Verder is er een ruime slaapkamer (10m²) met badkamer (6m²) met inloopdouche, enkele wastafel in meubel en toilet. Het volledige appartement is voorzien van vloerverwarming.

Het appartement is volledig nieuw en nog nooit bewoond geweest. Verkoop onder 12% BTW. Maak vrijblijvend een afspraak!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

200 kWh/m2

Pand Referentie

D7OGBENYG8Q4

4547 m2

58 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

09 May 2022€275.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu