Sint Onolfsdijk 55, 9200 Dendermonde

Appartement Te Koop in Dendermonde

€650.546

Op deze unieke ligging aan het water in Dendermonde kan jij binnenkort jouw nieuwe thuis terugvinden. Woonpark Notendijk is een project met een uitzonderlijke locatie midden in de natuur en gelegen in Dendermonde. De architect wil hier een hedendaagse uitstraling creëren. Hierbij staan duurzaamheid in combinatie met Bijna Energie Neutraal wonen centraal. De Notendijk zorgt voor een verbinding tussen rustig wonen, groen, privacy en voornamelijk duurzaamheid. Hier kan je de afwerking nog volledig zelf bepalen! Daarnaast zijn alle woningen en appartementen voorzien van parkeerplaatsen en een buitenberging.
Het project is volledig mee met zijn tijd en behaalt een E-peil van max. E20! Het voordeel hier is dat je de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing moet betalen.
Dit project valt onder het verlaagde BTW percentage van slechts 6%, voorwaarden op aanvraag.
Indeling appartement 55 F3: Je betreedt het appartement in de inkomhal waar je toegang hebt tot drie ruime slaapkamers (13-10-9m²), het gastentoilet en de twee badkamers (12-5m²). Wanneer je verder loopt kom je uit in de ruime woonkamer (59m²) waar de open keuken volledig geïntegreerd is in het geheel, aansluitend is er ook een ruime berging (5m²) voorzien. Vanuit de woonkamer heb je onmiddellijke toegang tot je eigen privatieve terras (47m²). Ben je benieuwd naar meer over dit uitzonderlijk en duurzaam project? Neem gerust contact op met onze nieuwbouwspecialist en hij vertelt er je graag alles over!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

-Y9QL4FJN15B

200 m2

152 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

26 Dec 2022€650.546



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu