Mortselsesteenweg 91, 2100 Deurne

Appartement Te Koop in Deurne

€305.000

Uit de hand te koop en onmiddellijk beschikbaar na het verlijden van de notariële akte!

Dit ruime en prachtige appartement (106m²) is gelegen op de tweede verdieping in een kleinschalige appartementsblok in Deurne Zuid, vlakbij openbaar vervoer, winkels, scholen en parken. Het appartement werd in 2007 gebouwd en is sindsdien zeer goed onderhouden. Elektr. keuring conform en geldig tot 2045. Indeling: Inkomhal met links en rechts een berging, zeer ruime en lichtrijke living (48m²) met een volledig ingerichte luxe open keuken (+ 4m² terras) met kookeiland, 2 combi-ovens, vaatwasser, koelkast, vriezer, inductiekookplaat en spoelbak. Nachthal leidt tot 2 slaapkamers met ingemaakte kasten (10m², 15m² + 6m² terras met uitzicht op groen), de badkamer met bad-douche en een badkamermeubel met dubbele lavabo en een apart toilet. Het wit-eikenparket loopt over het volledige appartement met uitzondering van de keuken, de badkamer, de twee bergingen en het toilet waar er tegels gebruikt zijn. Extra: Videofoon, vliegenramen, dakisolatie conform de wetgeving, EPC score van 165, vaste kosten bedragen €55/maand en omvatten: blokpolis, reservefonds, onderhoud gang, elektriciteit gemene delen en syndicus.

Exclusief voor potentiële kopers van het appartement: optie aankoop of huren garagebox, achterliggend het appartementsgebouw.

Biedingen vanaf €305.000.

Geïnteresseerd? Stuur gerust een e-mail naar maarten.thijs19@gmail.com of bel ons op volgend telefoonnummer 0496 149 529

Menu