Boekenberglei 194, 2100 Deurne

Appartement in Deurne

€799.000

Authentieke herenwoning met zonnige tuin in Deurne-Zuid!

Altijd al gedroomd van een prachtig herenhuis met zonnige tuin waarbij u in no time in het stadscentrum bent? Dit is uw kans!

Locatie:
Deze woning is gelegen in de zeer gegeerde woonbuurt tussen het Boekenbergpark en het Boelaerpark. Dicht bij winkels, het station van Berchem (en andere openbaar vervoer mogelijkheden) alsook het super gezellige Zurenborg. Verder is deze locatie ideaal gelegen ten opzichte van de belangrijkste uitvalswegen richting Brussel en Nederland en bevindt u zich per fiets binnen no time in het stadscentrum. Fietst u de andere kant op dan kunt u genieten van rust en natuur. Een ander voordeel van deze locatie is de vele parkeermogelijkheden direct voor de deur. De woning is gebouwd in 1929 en behoort tot de vroegste bebouwing langs de Boekenberglei en begrenst een markante rij burgerhuizen in de kenmerkende interbellumarchitectuur.

Indeling:
De authentieke voordeur geeft toegang tot de indrukwekkende inkomhal met originele mozaïekvloer die nog in bijzonder goede staat verkeert. Dat typeert deze woning ook, een instapklare woning die gemoderniseerd is naar de hedendaagse normenen maar met behoud van de originele elementen. De begane grond is in het verleden multifunctioneel gebruikt als praktijk, slaapverdieping en op dit moment in gebruik als woonruimte. U kunt deze ruimte dus eenvoudig de invulling geven die u zelf nodig heeft.

De eerste verdieping is ook in gebruik als woonruimte en is voorzien van een keuken waar niks aan het toeval is overgelaten: met onder meer oven, microgolfoven, grote dubbele spoelbak, vaatwasser, 5-pits gasfornuis en cooker. In de uitgebouwde, lichte veranda met pelletkachel geniet u heerlijk van de tuin die tevens ook heel toegankelijk is vanuit deze ruimte. Aan de voorzijde van de woning zit de ruime woonkamer met erker en houthaard met marmeren schouw.

De bovenste verdieping is ingedeeld in twee ruime slaapkamers, dressing en twee volwaardige badkamers. Deze verdieping is eenvoudig om te vormen naar 3 (eventueel 4) slaapkamers.
Eén van de troeven die deze woning tot een parel maakt binnen de stad, is de prachtig aangelegde west georiënteerde tuin. In deze tuin kunt u de gehele dag genieten van de zon. Dankzij het overdekte terras met berging kunt u al vroeg in het jaar genieten van deze prachtige tuin.

We kunnen nog heel lang doorgaan over deze authentieke herenwoning, maar u kunt beter een afspraak inplannen op onze website www.quares.be
www.quares.be
of bel naar 03 294 50 57.

Extra's:
Eenvoudig in te delen als praktijkwoning en/of kangoeroewoning
Zonnepanelen
Ruime, droge kelder met aansluiting voor wasmachine en droger
Iedere verdieping is voorzien van apart toilet
De woning is de afgelopen jaren met veel liefde bewoond geweest en onderhouden

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

343 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.412

Pand Referentie

53GWOBIG8OKX

250 m2

275 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

27 May 2022€799.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu