Louis Janssenslaan 24-V2, 2100 Deurne

Appartement in Deurne

€235.000

Mooi, lichtrijk appartement met 2 slaapkamers & terras in Deurne!

Op deze centrale locatie in Deurne bevindt zich dit leuk appartement op de tweede verdieping van een kleinschalig gebouw.

We betreden het appartement via de inkomhal die uitgeeft op de ruime leefruimte met mooie parketvloer en enorm veel lichtinval door de grote ramen vooraan. De leefruimte staat rechtstreeks in verbinding met de open, volledig geïnstalleerde keuken met alle nodige toestellen en leuk kookeiland.

Vervolgens beschikt het appartement over twee slaapkamers (15,5m² / 6,5m²) waarvan de tweede doorgang biedt tot het knus terras.
Daarnaast treffen we een apart toilet alsook de volledig betegelde badkamer, uitgerust met een enkele lavabo, een inloopdouche en een handdoekwarmer.

Tot slot treffen we een bergruimte met aansluiting voor een wasmachine en droogkast alsook een berging op het gelijkvloers waar zich de meters bevinden.

PLUSPUNTEN:
+ 2 slaapkamers
+ Instapklaar, modern
+ Veel natuurlijk lichtinval
+ Terras
+ Gunstige EPC-score
+ Elektriciteit = conform
+ Geen algemene onkosten
+ Centrale locatie in Deurne

Heeft u interesse in dit mooi appartement? Contacteer ons gerust via 03 337 50 70 of info@vbpartners.be voor een afspraak ter plaatse. FinancieelAankoop exclusief kosten:€235.000Registratierechten (3%):€7.050Raming Ereloon Notaris*:€2.363Raming Aktekosten Notaris*:€525Totale Aankoopprijs:€245.038* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

212 kWh/m2

Pand Referentie

RV9OGL205NVL

81 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

31 Jul 2022€235.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

/

Dagvaarding

Niet ingegeven

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

-

Overstromingsgebied

n/a

Menu