Herentalsebaan 182-3, 2100 Deurne

Appartement in Deurne

€298.000

Riant & luxueus appartement (+/- 170 m²) met drie slpk's en terras te Deurne.

Dit prachtig appartement is gelegen op de derde verdieping van een kleinschalig gebouw, doch mét lift.
De locatie is zeer centraal. U bevindt zich op wandelafstand van scholen, openbaar vervoer, winkels, alsook het park Rivierenhof.

In 2019 werd dit appartement volledig en hoogwaardig gerenoveerd. Het voldoet bijgevolg ook aan alle huidige energienormen en comfort (
Er werd gekozen voor een stijlvolle en hedendaagse parketvloer, alsook een onderhoudsvriendelijke tegelvloer in de 'natte' ruimtes.

U betreedt het appartement via de ruime inkomhal. Meteen is er dat aangenaam gevoel van ruimte, alsook de fantastische lichtinval die meteen in het oog springt.

De riante woonkamer bevindt zich vooraan, samen met de moderne en volledig geïnstalleerde keuken met kookeiland.
Alle toestellen zijn voorzien, waaronder een inductiekookplaat , combi-oven, vaatwasser, etc, alsook een leuke ontbijthoek met plaats voor twee krukken.
Zoals al eens aangehaald, zorgen de grote raampartijen over de hele breedte voor zeer veel licht!

Achteraan bevinden zich de 3 slaapkamers (18 m² / 12 m² / 20 m²), waarvan één met een deur naar het gezellig zuidelijke georiënteerd terras achteraan.

Verder geniet dit mooi appartement nog van een dressing met ingemaakte kasten, een praktische wasberging met aansluitingen wasmachine/droogkast en omvormer zonnepanelen, een volledig betegelde badkamer met ligbad en douchefunctie én een apart toilet met handenwasser.

Tot slot is er nog een privatieve kelderberging aanwezig van 12m² (°3).

Troeven:
* Riant appartement
* Veel lichtinval
* Recent gerenoveerd
* Hoogwaardig afgewerkt
* Zonnepanelen
* Z-terras
* Videofoon
* Lift
* Gunstig gelegen

Heeft u interesse? Aarzel niet ons te contacteren om een bezoek in te plannen! U kan ons bereiken op het nummer 03 337 50 70 of via info@vbpartners.be.
FinancieelAankoop exclusief kosten:€298.000Registratierechten (3%):€8.940Kadastraal inkomen:€1.353Raming Ereloon Notaris*:€2.477Raming Aktekosten Notaris*:€525Totale Aankoopprijs:€310.042Gemeenschappelijke kosten (omschr.):water (met tussenmeters), gas (met caloriemeters), blokpolis, lift, onderhoud, minuterieMaandelijkse lasten:€350* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

161 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.353

Pand Referentie

9-Q8LM9KCQ3N

176 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

02 Oct 2022€298.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Niet ingegeven

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu