Marktplein 27, 3590 Diepenbeek

Appartement Te Koop in Diepenbeek

€184.900

In het hartje van Diepenbeek vind je dit mooie appartement.
Met een ruime living van 32m², grote slaapkamer van 12m² en een totale bewoonbare oppervlakte van 80m², geeft dit appartement behoorlijk wat ruimte om zelf te vertoeven. Het kan ook als investering (verhuurpand) dienen.
Naast de binnenruimte zijn er ook twee terrassen, waarvan het grootste terras, met een oppervlakte van 12m², gericht is op het zuidwesten. Dit zorgt ervoor dat je ook van mooie zomeravonden kan genieten in de buitenlucht.
Voor de afwerking van het appartement is gebruik gemaakt van stevige, duurzame materialen: in de keuken, badkamer en WC zijn er tegels geplaatst. De living, slaapkamers en inkomhal genieten van een warme uitstraling door de laminaat. Bovendien zijn er aan de ramen van de slaapkamers rolluiken voorzien voor een goede nachtrust.
Een extra troef is dat er ook een ondergrondse, afgesloten garage is voor dit appartement, zodat je auto veilig en droog gestald kan worden.
Ook qua bereikbaarheid scoort dit goed: gelegen in het centrum van Diepenbeek, met diverse winkels (Carrefour, Brico, kleinhandel, ...) op wandelafstand. Het centrum van Diepenbeek wordt door meerdere bussen van De Lijn bediend. Bovendien ligt het NMBS-station Diepenbeek op slechts 400 meter wandelafstand, waar je verschillende treinen richting Hasselt/Brussel/Luik kan nemen. Ook met de wagen ben je hier vlot vertrokken: de oprit/afrit van de E313 ligt op 2km, van daaruit rij je vlot richting Brussel, Antwerpen of Luik.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

8APJY4VNK2LK

80 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

25 May 2022€184.900



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu