Poststraat 8-1, 3590 Diepenbeek

Appartement Te Koop in Diepenbeek

INSTAPKLAAR GELIJKVLOERS APPARTEMENT IN HARTJE DIEPENBEEK MET PRACHTIGE BINNENKOER - 1SLK, TERRAS, PARKING

Op een paar passen van het centrum van Diepenbeek, kom je terecht in de gezellige binnentuin van residentie De Smisse in de Poststraat. Alle faciliteiten en winkels zijn hier vlakbij, zodat je zelfs de wagen niet nodig hebt voor al je boodschappen. Indien je snel in een andere gemeente of stad moet zijn, is ook de autosnelweg niet ver verwijderd.

Een huiselijk gevoel overheerst wanneer we het betreffende gebouw op nummer 8 betreden. Via de gemeenschappelijke inkomhal op het gelijkvloers, kom je dadelijk bij je eigen voordeur terecht (een toegang tot het gebouw is mogelijk via de Poststraat, maar eveneens via de Kapelstraat).
De open ruimte in het appartement wordt overladen door zonnestralen langs het raam aan de voorzijde, vooral ’s morgens als je van je ontbijt aan het genieten bent. De keuken is volledig uitgerust en vormt één geheel met de woonkamer. Achter de zithoek kan je het ingesloten terras bereiken, waar tegen de late namiddag de zon dan weer aanwezig is. In de bergruimte langs de keuken werd een aansluiting voor het wasmachine voorzien en kan je extra spullen stockeren.
Verder vinden we nog een badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo terug, een apart toilet en de slaapkamer waar je eveneens een toegang hebt naar het terras.
Optioneel kan er onder het gebouw een parkeerplaats voor de wagen en een extra kelderberging bij aangekocht worden voor 22.000 euro.

Graag een afspraak ter plaatse? Neem dan snel contact op met ons kantoor via 011 30 50 50 of ines@immogroep5.be

Neem zeker al een kijkje in de woning: https://walkly.app/DW2284

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Kadastraal Inkomen

€832

Pand Referentie

V5EFIIH20LJ9



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu