Kapelstraat 6-bus-2, 3590 Diepenbeek

Appartement Te Koop in Diepenbeek

€159.900

De Kapelstraat in Diepenbeek is voor velen de bekendste invalsweg vanuit Hasselt en anderzijds een ideale verbinding richting de oprit van de autosnelweg. Deze centrale ligging maakt dat je werkelijk alles voor je deur hebt: een bakker, slager, de bushalte en verschillende winkels.

Het betreffende gelijkvloers appartement biedt verschillende mogelijkheden. Momenteel wordt de oppervlakte van 75m2 gebruikt als kantoor, met vooraan een grote glaspartij voor voldoende lichtinval.
De huidige indeling is uiteraard nog steeds te gebruiken als appartement. Zo biedt de voorste ruimte de mogelijkheid om in te richten als woonkamer, achteraan een keuken met berging, een apart toilet, badkamer en slaapkamer. Langs de voorzijde van het appartement is een aparte inkom voorzien zodat je rechtstreeks in het pand terecht komt.

Om de wagen te parkeren kan je achteraan via de Kogelstraat de buitenstaanplaats bereiken. Van hieruit heb je eveneens een toegang tot de gemeenschappelijke hal van het betreffende appartement. In de kelderverdieping is een afgesloten opbergruimte ter beschikking voor wat extra spullen.

Dit pand kan tezamen met een ander onroerend goed aangekocht worden onder de vorm van aandelen (vastgoedvennootschap). Prijs op aanvraag!

Graag een kijkje ter plaatse? Neem gerust 011 30 50 50.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

352 kWh/m2

Pand Referentie

H2-Y50C9KNGD

75 m2

1 Slaapkamers

Vraagprijzen

26 Nov 2022€159.900



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

nee

Menu