Ninoofsesteenweg 543-001, 1700 Dilbeek

Appartement Te Koop in Dilbeek

€327.000

Ruime duplex met 3 slaapkamers & privé garage
Volledig gerenoveerde duplex gelegen in kleine residentie (met ruime gemeenschappelijke tuin), nabij centrum Dilbeek, winkels, Brusselse Ring en openbaar Vervoer.

Indeling gelijkvloers : een inkomhal, een ruime woonkamer (38 m²) met veel lichtinval en open geïnstalleerde keuken, één slaapkamer (14,73m²), een badkamer met douche & toilet en een wasbgering (8,72m²). De wasberging geeft toegang via een interne trap naar de grote privé garage met bergruimten (60m2) inbegrepen in de prijs.

Indeling 1ste verdieping: een nachthal met 2 slaapkamers (28m² - 14,62m²) , een badkamer met douche en toilet en een berging.

Deze onderhoudsvriendelijke residentie zonder lift en lage gemeenschappelijke lasten bestaat uit 7 appartementen volledig gerenoveerd in 2020 en afgewerkt met kwalitatieve materialen zoals onder meer 3-dubbele beglazing aan de straatkant (2 achteraan) en parket. Het gebouw is toegangkelijk via een naast gelegen inrijlaan die toegang geeft tot de parkeerplaatsen, de ruime gemeenschappelijke tuin en ingang van het gebouw via een trap. Elk appartement beschikt over individuele nutsvoorzieningen. EPC : 166 kWh/m²

Menu